Bevrijdingsconcert 2015

 Affiche bevrijdingsconcert2015v2 (2)

Op Dinsdagavond  5 mei 2015 gaf het Concertkoor van Deo Sacrum  in onze Bartholomeuskerk een Feestelijk Bevrijdingsconcert. De viering van “70 jaar bevrijding” mocht uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. 5 mei 2015 moest daarom ons inziens een bijzondere en gedenkwaardige dag worden en daarbij kon in Poeldijk de muziek niet ontbreken.

Het Bevrijdingsconcert kreeg een “Proms”-achtige sfeer met op het programma  o.a.:     Feel the Spirit vanJohn Rutter, Finlandia van Sibelius,  Slotkoor uit de 9e Symfonie van Beethoven, Jerusalem van Parry, Land of Hope and Glory van Elgar.   Medewerking verleenden het Holland Symfonie Orkest, schrijfster Nelleke Noordervliet en de Solisten: Deirdre Angenent – sopraan, Carina  Vinke – alt, Leon van Liere – tenor en                         Georg Gädker – bas. Het geheel stond onder leiding van Steven van Wieren.

Het was een aantrekkelijk programma om naar te luisteren maar vooral … een aantrekkelijk programma om aan mee te doen. Het publiek heeft genoten!

Voor meer informatie bel, schrijf of email.

Bevrijdingsconcert 2Bevrijdingsconcert 3

Bevrijdingsconcert 6Bevrijdingsconcert 7