Reizen

Het koor trad meerdere malen op in het buitenland. Hieronder ziet u een overzicht.

1969 Op 15 augustus werd in de Notre Dame te Parijs een plechtige Hoogmis gezongen.
1970 Het koor maakte een concertreis naar Hongarije met optredens in Budapest en Estergom.
1971 Het koor bezocht Tsjecho-Slowakije met optredens in Praag en Liberec. Deze bezoeken vonden plaats op basis van uitwisseling met koren uit die landen.
1972 Een absoluut hoogtepunt was de concertreis naar Rome. Gezongen werd in de St. Pieter, de St. Jan van Lateranen, de Maria Maggiore en de basiliek Sancti Apostoli. Het zingen tijdens de wekelijkse audiëntie van Paus Paulus VI was onvergetelijk.
1974 Het koor nam deel aan het bekende festival in Llangollen in Wales.
1976 Een succesvolle concertreis naar Roemenië met optredens in Boekarest en Brasov.
1978 Via het Frankenland (Duitsland) werd wederom een concertreis georganiseerd naar Tsjecho-Slowakije (Prachatice).
1979 Net als in 1969 werd op 15 augustus in de Notre Dame te Parijs een plechtige Hoogmis gezongen.
1981 Concertreis naar Hongarije (Százhálombatta). Tijdens de heenreis werd in Bad Brückenau (Duitsland) een groots concert gegeven.
1982 Voor de derde keer werd een concertreis naar Tsjecho-Slowakije georganiseerd met wederom een tussenlanding in hetFrankenland. Bovendien werd een concertreis naar Hamburg georganiseerd, waarbij o.a. werd deelgenomen aan het Festival “Singen heisst verstehen“.
1985 Bezoek aan Joegoslavië (Maribor). Voor de tweede keer in de geschiedenis van het koor werd een optreden verzorgd in Bad Brückenau
1986 Een concertreis werd georganiseerd naar Bulgarije (Sofia).
1987 Voor de derde maal werd een concertreis georganiseerd naar het Frankenland. Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de Fränkische Sängerbund in Bamberg werd deelgenomen aan het ereconcert.
1989 In de zomer is het koor wederom afgereisd naar het Frankenland. Ditmaal is meegewerkt aan twee grote concerten in Bad Brückenau, namelijk het Internationaal Korenconcert in het kader van de Europa-Dagen van de Muziek én het Feestconcert t.g.v. de Valentin Becker Componistenprijsvraag. In oktober is ook nog een concertreis gemaakt naar Joegoslavië met als eindbestemming Porec.
1990 In november werd door het kamerkoor met succes deelgenomen aan het Internationaal Koorfestival in Athene.
1992 In het kader van het 25-jarig bestaan van het kinderkoor werd op 2 mei deelgenomen aan het “Europees Muziekfestival voor de Jeugd” in het Belgische Neerpelt. Het kamerkoor nam van 24 tot en met 27 juli deel aan de Europa-Dagen van de Muziek in Hammelburg – Duitsland.
1993 Het kinderkoor trad op bij het Bestendig Festival te Antwerpen. Daarnaast werd in datzelfde jaar door een gemengde koorgroep een concertreis gemaakt naar Kenia.
1995 Het kamerkoor reisde naar Rome voor deelname aan Orlandi di Lasso festival.
1996 Het kamerkoor reisde naar Denemarken. Ook werd een concertreis gemaakt naar Letland waarbij ook deelgenomen werd aan de festiviteiten rond het midzomernachtfeest.
1998 In mei wordt een koorreis gemaakt gemaakt naar Százhálombatta in Hongarije. Het kinderkoor bezoek in oktober Denemarken, en doet daar onder meer Kopenhagen, Odense en Billund aan.
1999 Het kamerkoor neemt deel aan het Mendelsohn-Bartholdy festival in Pohlheim in Duitsland.
2000 In oktober werd een concertreis gemaakt naar Polen (Bochnia, Csestochowa, Krakow en Zakopane). Deze reis was een uitwisseling met het jongenskoor St. Nicolai uit Bochnia.
2002 Het kinderkoor maakt een concertreis naar Straatsburg.
2003 Concertreis naar Litouwen (Kaunas).
2004 Het kamerkoor maakt een concertreis naar Lillehammer, Noorwegen.
2005 In samenwerking met COV Scheveningen en het Westlandse koor Kunst voor het Volk wordt o.l.v. Jos Vranken het OratoriumSvata Ludmila van Antonin Dvorák in Tsjechië (Hradec Králové, Nymburg en Praag) uitgevoerd.
2006 Uitwisseling met Choeur de Champs in Poitiers, Frankrijk.
2009 Het kamerkoor maakt een concertreis naar Gallway en Dublin, Ierland
2011 Het kamerkoor maakt een concertreis naar Budapest, Hongarije