Kamerkoor
Couleur Vocale

Het kamerkoor van de zangkoren “Deo Sacrum”, Kamerkoor Couleur Vocale, werd in mei 1984 opgericht door de heer Jos Vranken jr. de toenmalige dirigent van de Zangkoren “Deo Sacrum”.  Het kamerkoor bood – en biedt nog steeds – mensen, die op hoger niveau willen zingen, hiertoe de gelegenheid. Het repertoire van het kamerkoor bestaat uit koormuziek van Middeleeuwen tot heden, zowel religieus als profaan, met of zonder instrumentale begeleiding in verschillende samenstellingen. De nadruk ligt op de romantische en hedendaagse koormuziek. Jaarlijks worden enkele concerten gegeven, waaronder in ieder geval een kerstconcert in een van de Westlandse dorpskernen.

Het ledental van het kamerkoor ligt momenteel rond de achttien. Samen vormen zij een kleurrijk gezelschap, maar voor goede stemmen is er altijd plaats. Er is momenteel ruimte bij alle stemmen: sopranen, alten, tenoren en bassen.

Het kamerkoor repeteert wekelijks op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het repetitielokaal van Deo Sacrum in De Veiling (voorheen De Leuningjes) Julianastraat 49, Poeldijk en staat onder leiding van Steven van Wieren.

Ben je toe aan een nieuwe muzikale uitdaging op vocaal gebied… ?

Bel, Schrijf, email of nog veel beter….: kom een keer kijken, luisteren en meezingen om de prettige sfeer en muzikale kwaliteit van ons kamerkoor te ervaren.

IMG_9669-Couleur-Vocale

kamerkoor