Kamerkoor
Couleur Vocale

Het kamerkoor van de zangkoren “Deo Sacrum”, Kamerkoor Couleur Vocale, werd in mei 1984 opgericht door de heer Jos Vranken jr. de toenmalige dirigent van de Zangkoren “Deo Sacrum”.  Het kamerkoor bood – en biedt nog steeds – mensen, die op hoger niveau willen zingen, hiertoe de gelegenheid. Het repertoire van het kamerkoor bestaat uit koormuziek van Middeleeuwen tot heden, zowel religieus als profaan, met of zonder instrumentale begeleiding in verschillende samenstellingen. De nadruk ligt op de romantische en hedendaagse koormuziek. Jaarlijks worden enkele concerten gegeven, waaronder in ieder geval een kerstconcert in een van de Westlandse dorpskernen.

Het ledental van het kamerkoor ligt momenteel rond de achttien. Samen vormen zij een kleurrijk gezelschap, maar voor goede stemmen is er altijd plaats. Er is momenteel ruimte bij alle stemmen: sopranen, alten, tenoren en bassen.

Het kamerkoor repeteert wekelijks op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij de Hervormde Gemeente, Fonteinstraat 6, Poeldijk  en staat onder leiding van Steven van Wieren.

Ben je toe aan een nieuwe muzikale uitdaging op vocaal gebied… ?

Bel, Schrijf, email of nog veel beter….: kom een keer kijken, luisteren en meezingen om de prettige sfeer en muzikale kwaliteit van ons kamerkoor te ervaren.

Passieconcert door kamerkoor Couleur Vocale Uniekerk – ‘s Gravenzande.

Op Goede Vrijdag, vrijdag 29 maart a.s. geeft kamerkoor Couleur Vocale een Passieconcert in de Uniekerk te ’s Gravenzande.

Op het programma staan werken van o.a. Anton Bruckner, Karl Jenkins, Ola Gjeilo, en Pierre de la Rue. De muziek wordt afgewisseld met declamaties die worden verzorgd door Ds. Martine Wassenaar. Het belooft een prachtige, stemmige avond te worden.

Kamerkoor Couleur Vocale staat onder leiding van Steven van Wieren en wordt begeleid door Patrick Hopper op orgel en piano.

Het concert wordt gehouden in de Uniekerk en begint om 19.30 uur. Het adres van de Uniekerk is Langestraat 181 te ’s-Gravenzande. U wordt hierbij van harte uitgenodigd om dit bijzondere concert bij te wonen. Na afloop zal er bij de uitgang een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten.

IMG_9669-Couleur-Vocale

kamerkoor